Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم سی‌وسومین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (رحمةالله علیه) در حرم مطهر سخنرانی کردند.

محور بیانات ایشان به شرح زیر است:

- به همه حضار محترم که در این محفل باشکوه شرکت کردند سلام خودم را عرض می‌کنم، ان شاالله موفق باشید.

-دلمان برای امام و این محفل تنگ شده بود، خدا را شکر می‌کنیم که امسال مجدداً این جلسه پرمعنا تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- امام بزرگوار روح جمهوری اسلامی است. اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته بشود و مورد بی‌توجهی قرار بگیرد، نقشی بر دیوار باقی خواهد ماند. بحث امروز من درباره ابعادی از شخصیت امام عزیز و بزرگوار ماست… ناگفته‌ها هنوز بسیار است.

- بسیاری از ابعاد شخصیت امام بزرگوار ما همچنان ناشناخته است. درواقع نسل کنونی انقلاب، نسل جوان ما به‌خصوص، امام عزیز را به‌درستی نمی‌شناسند. عظمت امام را نمی‌دانند. امام را با امثال این حقیر مقایسه می‌کنند در حالی که فاصله بسیار زیاد است. فاصله نجومی است.

-شناسایی امام برای نسل جوان از این جهت اهمیت دارد که به آنها برای اداره بهینه آینده کشور کمک می‌کند. امام فقط امام دیروز نیست، امام امروز هم هست، امام فردا هم هست.

- نسل جوان و هوشمند ما که قرار است مسئولیت ملی و انقلابی گام دوم این انقلاب را بر عهده بگیرد، و آینده این کشور را اداره بکند، احتیاج دارد به یک نرم افزار واقعی برای اینکه بتواند راه انقلاب را درست طی کند. یک نرم افزار مطمئن و جامع که بتواند به او کمک کند این نرم افزار که می‌تواند شتاب دهنده و کمک کننده باشد و حتی در مواقعی تحول آفرین باشد، عبارت است از درس‌های امام. درس‌هایی که هم در گفتار امام و هم در رفتار امام، می‌توان آنها را یافت.

- وقتی مردم در میدان نیستند، این می‌شود. اما در جمهوری اسلامی هم انقلاب اسلامی با حضور مردم و با جسم و جان مردم به پیروزی رسید اما مردم کنار زده نشدند، ۵۰ روز بعد از پیروی انقلاب، رفراندوم مردمی برگزار شد و مردم نظام حکومت را انتخاب کردند و اختیار به مردم داده شد.

- یک سال از پیروزی انقلاب گذشته بود، اولین رئیس جمهور انتخاب شد و چند ماه بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی، آن هم با انتخابات مردم تشکیل شد. در این ۴۳ سال نزدیک به ۵۰ انتخابات در کشور برگزار شده، مردم انتخاب می‌کنند و رأی می‌دهند و این عظمت انقلاب است، امام رهبری چنین انقلابی بود.

- حضور معنویت در انقلاب کوچک و بزرگ قبل از انقلاب مردم ما مفقود بود، جنبه معنوی انسان که نیاز اساسی انسان است به کلی مفقود بود. انقلاب اسلامی هم به جنبه مادی انسان و هم به معنویت انسان توجه دارد.

- امام رهبر این انقلاب و رهبر نهضتی بود که به انقلاب انجامید، رهبر نهضت و انقلاب یعنی چه؟ انقلاب را مردم به پیروزی رساندند و در آن تردیدی نیست اما آن دست قدرتمندی که توانست این اقیانوس را به تلاطم دربیاورد دست چه کسی بود؟ این مهم است، آن دست قدرتمند، شخصیت پولادین و دل مطمئن و زبان ذوالفقار گونه که قشرها را وارد میدان کرد، آن عبارت از خمینی عظیم بود.

- امام راهکار را نشان داد، یأس را از آن‌ها دور کرد، هیچکس در این کشور قادر به این کار نبود. احدی قادر نبود این کار بزرگ را به دوش بکشد و به منزل برساند. او بود که توانست این کار را بکند.

- امام میدان مبارزه را در دوران نهضت یک جور و در گرماگرم روزهای پیروزی انقلاب هم جور دیگر مشخص می‌کرد. رژیم پهلوی در روزهای آخر به دنبال حکومت نظامی بود، امام با الهام الهی اعلام کرد مردم به خیابان‌ها بیایند. در ماه‌های اول میدان مبارزه را مشخص کرد. در ماه دوم انقلاب میدان مبارزه، ایجاد رفراندوم رأی به حکومت اسلامی و مقابله با ضد انقلاب بود.

- در دوران جنگ تحمیلی یک جور و در مقابله با کودتای آمریکای در پایگاه هوایی همدان یک جور دیگر. بعد از آنی که یک جوان افسر خلبان نیروی هوایی سحر آمد و من را مطلع کرد که قرار است کودتا شود، ما هم دستگاه‌ها را در جریان گذاشتیم من و آقای هاشمی خدمت امام رفتیم، پیشنهاد دادیم از جماران خارج شوند اما قبول نکردند، گفتند بروید آنجا را حفظ کنید.

- امام میدان مبارزه را بعد از رفتن خودش نیز برای مردم شرح داده است، میدان دار مبارزه خود او است. رهبری انقلاب یعنی همین.

- خصوصیات شخصی، امام به معنای واقعی ممتاز بود و در کمتر شخصیتی ممکن است به وجود بیایید، کسی که همه این خصوصیات را داشته باشد، بنده سراغ ندارم. امام پاک و پرهیزگار بود، ثانیاً اهل معنویت و لطافت روحی بود.

- امام دارای حکمت و عقلانیت بود، اهل محاسبه بود و وقتی در محاسبه به نتیجه‌ای می‌رسید با کمال قاطعیت انجام می‌داد. هرگز مایوس نمی‌شد، این همه حوادث در سال‌های اول رخ داد، مطلقاً در دل امام تاثیر نداشت که مایوس شود، به معنای واقعی کلمه صادق بود. به وعده خود پایبند بود.

- امام در اول ورود به تهران ۵۷ در سخنرانی که کردند، گفتند دولت تعیین می‌کنیم، ۴ روز بعد دولت تعیین کردند. بسیار منظم و وقت شناس بود. اهل توکل بود و وعده الهی را قبول داشت و مبارز بود.

تکمیل می‌شود…

منبع: نماینده

کلیدواژه: رهبر انقلاب نماینده جمهوری اسلامی میدان مبارزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد